fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Glutenvrije zondagmarkt

De aanstaande Glutenvrije markt zal plaatsvinden op zondag 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Glutenvrije markt

Op de kleinschalige glutenvrije markt vind je diverse marktkramen gevuld met dagverse glutenvrij heerlijkheden. Iedere maand zijn er andere merken aanwezig. Denk hierbij aan Italiaanse koekjes (gluten- & lactosevrij), dagvers gebak, koeken, tartelettes (gluten-, melk, lactosevrij en vegan), nougat, dropjes en chocolade (glutenvrij) of vers gebakken churros (glutenvrij & vegan). Kom je langs met familieleden zonder voedselallergie? Ook voor hun zijn er diverse kramen aanwezig om te proeven van biologische lekkernijen! Wil je weten welke merken aanwezig zijn op de markt? Klik dan op de volgende link!

Glutenvrij café en terras

In het Boerderijcafé en op het Boerderijterras kun je ook volop glutenvrij genieten! Er zijn diverse soorten glutenvrij brood, gebak en lunchgerechten. Ook hier wordt rekening gehouden met andere voedselallergieën en dieetwensen. Hoeve Ravenstein beschikt over het officiële certificaat ‘Glutenvrij’ van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Bij de bereiding en verpakking van onze glutenvrije producten wordt gewerkt volgens de criteria van deze vereniging. Zo doet Hoeve Ravenstein het maximale om 100% glutenvrij te werken. Ook als je geen voedselallergie hebt biedt het menu volop keuze!

Boodschappen doen in de Boerderijwinkel

In de Boerderijwinkel (beter gezegd biologische supermarkt) kun je terecht voor al je benodigde boodschappen. De glutenvrije producten zijn te vinden op een aparte afdeling. Hier vind je meer dan 1.500 producten van de grote, maar ook van de kleinere merken. Van soepen tot vers brood, van snoep tot bier, van broodverbeteraar tot kroketten uit de diepvries.
De glutenvrije winkel van Hoeve Ravenstein biedt tevens honderden andere allergenenvrije producten, zoals lactose-, melk-, suiker- en notenvrije producten. 

Kortingsactie

Tijdens de glutenvrij evenementen ontvang je 10% korting op de volgende glutenvrije merken: Schnitzer, Lieke is vrij, Candy tree, Le Pain des Fleurs, Rosies en Kookie Cat. Ben je lid van de Nederlandse Coeliakie Vereniging? Je ontvangt tijdens de glutenvrije evenementen op Hoeve Ravenstein 10% korting op alle glutenvrije producten op vertoon van je ledenpas!

Praktische informatie

De glutenvrije markt vindt plaats op iedere eerste zondag van de maand vanaf 10.00 tot 17.00 uur en is een uitje voor zowel kinderen als volwassenen. Hoeve Ravenstein is gelegen vlakbij Kasteel Groeneveld in Baarn, eenvoudig te bereiken vanuit Amersfoort, Hilversum, Amsterdam en Utrecht.
Je bereikt onze hoeve eenvoudig per fiets, auto of openbaar vervoer. Parkeren en entree zijn gratis. Tip: combineer je bezoek met een heerlijke wandeling over Landgoed Groeneveld, een bezoek aan Nijhof of Paleis Soestdijk!

We zien je graag op de glutenvrije markt of in onze (glutenvrije) Boerderijwinkel. Tot snel!

“Groetjes van Saskia en het team van Hoeve Ravenstein”

PS: Voor alle andere evenementen op Hoeve Ravenstein zie onze agenda.

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • 1zondag van de maand