Skip to main content
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Business events

Evenementen met een groen karakter

Een originele nieuwjaarsborrel, vrolijk personeelsfeest (ook erg leuk met kinderen), persbijeenkomst, receptie of incentive waar je mee voor de dag kunt komen? Op zoek naar een unieke en fotogenieke locatie voor je product presentatie? Organiseer je business events dan op het eeuwenoude Hoeve Ravenstein, met de weidsheid van de landerijen, het unieke boerenerf en het omliggende groen van Landgoed Groeneveld. Boerin Gerda of boer Jan ontvangt je groep graag, gevolgd door een educatieve rondleiding.

Extra dimensie

Bekijk onder activiteiten hoe je je business event een extra (groene) dimensie kunt geven, bijvoorbeeld met een potje klompengolf. Boerin Gerda of boer Jan vertellen jouw relaties graag over de geschiedenis van Hoeve Ravenstein, eerlijk en duurzaam boeren of andere thematische onderwerpen, gerelateerd aan jouw business event.

Catering

Op aanvraag verzorgt Hoeve Ravenstein catering in samenwerking met Grand Café Groeneveld. Van een eenvoudig lunchpakket tot een geheel verzorgde barbecue in het weiland.

Goed bereikbaar

Hoeve Ravenstein is dankzij de centrale ligging (A1 en A27) vanuit het hele land goed en snel bereikbaar. Bekijk ook de mogelijkheden voor openbaar vervoer.

Tarieven

Wij laten graag zien wat er allemaal mogelijk is op en rond onze hoeve, inclusief catering zonder zorgen. Neem contact op met boerin Saskia voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.