fbpx
We zijn geopend. Wees welkom!

Business events

NIEUWS 15-10-2020

In verband met het coronavirus en de maatregelen van het RIVM is het tijdelijk niet mogelijk om een business event bij ons te organiseren. Wij hopen u in betere tijden weer te mogen ontvangen!

Evenementen met een groen karakter

Een originele nieuwjaarsborrel, vrolijk personeelsfeest (ook erg leuk voor kinderen), persbijeenkomst, receptie of incentive waar je mee voor de dag kunt komen? Op zoek naar een unieke en fotogenieke locatie voor je productpresentatie? Organiseer je business event dan op de eeuwenoude Hoeve Ravenstein, met de weidsheid van de landerijen, het unieke boerenerf en het omliggende groen van Landgoed Groeneveld. Boerin Gerda of boer Jan ontvangt je groep graag, gevolgd door een educatieve rondleiding.

Extra dimensie

Bekijk onder Activiteiten hoe je je business event een extra (groene) dimensie kunt geven, bijvoorbeeld met een potje klompengolf. Boerin Gerda of boer Jan vertellen jouw relaties graag over de geschiedenis van Hoeve Ravenstein, eerlijk en duurzaam boeren of andere thematische onderwerpen, gerelateerd aan jouw business event.

Catering

Vanzelfsprekend verzorgt Hoeve Ravenstein catering op maat, van een eenvoudig lunchpakket of een maaltijd door onze chef-kok met verse groenten direct van het erf, tot live cooking, zoals een geheel verzorgde barbecue, een diner in het weiland of een (h)eerlijke lunch in de moestuin.

Goed bereikbaar

Hoeve Ravenstein is dankzij de centrale ligging (A1 en A27) vanuit het hele land goed en snel bereikbaar. Bekijk ook de mogelijkheden voor openbaar vervoer.

Tarieven

Wij laten graag zien wat er allemaal mogelijk is op en rond onze hoeve, inclusief catering zonder zorgen. Neem contact op met boerinSaskia voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • ZONDAG
  GESLOTEN