fbpx
We zijn geopend. Wees welkom!

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Boerderijterras vanaf 2 juni open

Ons Boerderijterras zal vanaf 2 juni weer open gaan. U kunt buiten op ons terras plaatsnemen. Alle tafeltjes staan 1,5 meter van elkaar vandaan. Ook hebben wij koffie (en thee) to go.

 

Boerderijwinkel blijft open

Onze Boerderijwinkel en het erf blijft open. Boodschappen kunnen gewoon gedaan worden. Wij verzoeken u wel om voordat u onze winkel binnenkomt, uw handen te wassen bij de kraan voor aan de winkel. Ook hebben wij onze groente verplaatst naar ons Boerderijlokaal en hier een aparte groenteafdeling van gemaakt om zo meer ruimte te creëren in de winkel. Onder vind u een filmpje met hoe onze Boerderijwinkel er nu uit ziet.

Mocht u het fijner vinden dat wij de boodschappen klaarzetten dan kan dat ook. Op deze manier hoeft u het alleen af te halen of brengen wij het zelfs naar uw auto! De bestelling kunt u doen via de mail of telefonisch.

 

Bezorgen

In verband met het coronavirus steken wij onze handen uit de mouwen en staan onze medewerkers klaar om bij u te bezorgen. Wij hebben onze tarieven aangepast en bezorgen nu al voor €7,95 binnen een straal van 15 km. Mocht u in de risicogroep zitten, wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag iedereen door deze onzekere tijden. Samen staan wij sterk!

Meer informatie over hoe u kunt bestellen en onze bezorgtijden vind u hier.

Onze evenementen tot oktober worden afgelast
 

Onze zondag markten van april tot en met september worden afgelast. Ook evenementen zoals theatervoorstellingen gaan helaas niet door.

Het Lathyrusfestival (do 2 juli tot za 4 juli) zal anders verlopen dan voorgaande jaren. De zondag markt die gekoppeld was aan dit evenement zal niet door gaan en wij zullen die zondag dan ook gesloten zijn. Men kan nog wel met eigen schaartje en mandje lathyrussen plukken bij ons in de pluktuin. 

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • 1zondag van de maand van okt t/m nov