fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Mondkapjesplicht

Vanaf 1 december is het landelijk verplicht om in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters een mondkapje te dragen. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro.

 

Boerderijcafé is gesloten

In verband met de nieuwe maatregelen van het RIVM op 13-10-2020 is ons Boerderijcafé tijdelijk gesloten.

 

Boerderijwinkel blijft open

Onze Boerderijwinkel en het erf blijft open. Boodschappen kunnen gewoon gedaan worden. Wij verzoeken u wel om voordat u onze winkel binnenkomt uw handen te desinfecteren. Ook hebben wij onze groente verplaatst naar ons Boerderijlokaal en hier een aparte groenteafdeling van gemaakt om zo meer ruimte te creëren in de winkel. Onder vind u een filmpje met hoe onze Boerderijwinkel er nu uit ziet.

Mocht u het fijner vinden dat wij de boodschappen klaarzetten dan kan dat ook. Op deze manier hoeft u het alleen af te halen of brengen wij het zelfs naar uw auto! De bestelling kunt u doen via de mail of telefonisch.

 

Bezorgen

In verband met het coronavirus steken wij onze handen uit de mouwen en staan onze medewerkers klaar om bij u te bezorgen. Wij hebben onze tarieven aangepast en bezorgen nu al voor €7,95 binnen een straal van 15 km. Mocht u in de risicogroep zitten, wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag iedereen door deze onzekere tijden. Samen staan wij sterk!

Meer informatie over hoe u kunt bestellen en onze bezorgtijden vind u hier.

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • ZONDAG
  GESLOTEN