fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Het Boerderijcafé is geopend voor koffie to-go

In verband met de lockdown is ons terras gesloten en is het ook niet mogelijk om binnen plaats te nemen.

Wel kunt u bij ons gerust een cappuccino of warme chocolademelk to-go halen om daarna een heerlijke wandeling over landgoed Groeneveld te maken.

Boerderijwinkel blijft open

Onze Boerderijwinkel (essentiële winkel) en het erf blijft open. Boodschappen kunnen gewoon gedaan worden. Wij verzoeken u wel om voordat u onze winkel binnenkomt uw handen te desinfecteren. Ook hebben wij onze groente verplaatst naar ons Boerderijlokaal en hier een aparte groenteafdeling van gemaakt om zo meer ruimte te creëren in de winkel. Onder vind u een filmpje met hoe onze Boerderijwinkel er nu uit ziet.

Mocht u het fijner vinden dat wij de boodschappen klaarzetten dan kan dat ook. Op deze manier hoeft u het alleen af te halen of brengen wij het zelfs naar uw auto! De bestelling kunt u doen via de mail of telefonisch.

 

Bezorgen

In verband met het coronavirus steken wij onze handen uit de mouwen en staan onze medewerkers klaar om bij u te bezorgen. Wij hebben onze tarieven aangepast en bezorgen nu al voor €7,95 binnen een straal van 15 km. Mocht u in de risicogroep zitten, wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag iedereen door deze onzekere tijden. Samen staan wij sterk!

Meer informatie over hoe u kunt bestellen en onze bezorgtijden vind u hier.

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • Zondag
  gesloten