Skip to main content
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Feestlocatie

Let op: Door omstandigheden nemen wij tijdelijk geen grotere groepen aan dan 25 personen.

Perfecte feestlocatie regio Amersfoort, Hilversum en Soest

Zoek je een feestlocatie of feestzaal, bijvoorbeeld voor je verjaardag, familiereünie of jubileum in de buurt van Amersfoort, Hilversum en Soest? Vier je feest in één van de ruimtes van Hoeve Ravenstein in Baarn, zoals in de Hooitas of het Boerderijcafé. Onze Hoeve is de perfecte locatie voor een feest in regio Gooi- en Eemland. Ennuh, thuis geen afwas, best wel eens fijn!

Feestzaal in Baarn

Als je iets te vieren hebt, maar thuis niet de ruimte voor een groot gezelschap, dan biedt de feestlocatie van Hoeve Ravenstein in Baarn (vlakbij Amersfoort en Hilversum) ruime keuze.

Mogelijkheden voor de feestlocatie

Voor het vieren van een feestje ben je bij Hoeve Ravenstein dus aan het juiste adres. 

Bij klein gezelschap is het mogelijk om een (koffie)tafel te reserveren in ons Boerderijcafé. Jij en jouw gezelschap kunnen van de menukaart bestellen en afrekenen kan na afloop.

Kom je met een grote groep, dan kun je één van onze ruimtes reserveren. Deze kun je een half uur voor aanvang zelf versieren. Hoeve Ravenstein zorgt ervoor dat de ruimte netjes is – voor en na je feestje. We zorgen tevens voor koffie en thee in kannen, vruchtensappen en water. Geschikt voor groepen tussen 10 en 50 personen. Kosten op aanvraag.

Mocht je tijdens je verjaardag, reünie of jubileum gebruik willen maken van medewerkers van Hoeve Ravenstein, vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor deze feestlocatie gelegen in Baarn.

Tip: Bekijk ook eens één van onze gezellige groepsactiviteiten zoals Klompengolf, Levensgroot Koeienmemory of de Speurtocht. Succes verzekerd!