fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Hoeve Ravenstein helpt héél véél kinderen, jij ook?

Help mee en doneer nu je oude speelgoed!

Ook zoveel moois gehad met de feestdagen? Maak ruimte in je kast voor al je nieuwe speelgoed en help ons mee. Doneer je oude speelgoed aan kinderen die niets hebben voor Stichting Kinderen in Nood. Lever alles in bij Hoeve Ravenstein en ontvang een kleine korting als bedankje. Jij maakt het verschil!

Hoe kun je helpen?

De hele maand januari staat in het teken van goedheid bij Hoeve Ravenstein. Je kunt deze hele maand, tijdens onze openingstijden, speelgoed of andere bruikbare items doneren. Je krijgt er zelfs iets leuks voor terug. Begin februari worden alle donaties aan Stichting Kinderen in Nood overgedragen. Uiteraard brengen wij je op de hoogte zodra het speelgoed is aangekomen bij de kinderen.

Wat mag ik doneren?

De kinderen hebben behoefte aan spullen die voor ons heel vanzelfsprekend zijn. Speelgoed bijvoorbeeld, daar hebben wij na de feestdagen meer dan genoeg  van! Het is belangrijk dat alles er schoon, veilig en netjes uitziet. De kinderen hebben niets aan speelgoed waarin batterijen moeten. Ook leesboekjes en spelletjes waarbij de Nederlandse taal nodig is, zijn niet bruikbaar.
Maar er is meer mogelijk; Kinderkleding die niet meer past? Een kinderfiets of pc die je niet meer gebruikt? Je kunt er kinderen en hulpbehoevenden mee helpen die ze goed kunnen gebruiken. Voor meer en specifiekere informatie verwijs ik je graag door naar: Kindereninnood.nl/nl/inbrengen-goederen.
Ook gelddonaties zijn welkom. In onze boerderijwinkel staat een grote melkbus voor de kleine donaties. Grote donaties mogen rechtstreeks naar de Stichting via: Kindereninnood.nl/nl/doneren-aan-kinderen-nood

Om je te bedanken, ontvang je bij donatie van ons een korting bon van 10% te besteden in onze boerderijwinkel en boerderijcafé.

Waar gaat het naartoe?

Stichting Kinderen in Nood verleend de meeste hulp in Roemenië en Hongarije, omdat in die landen betrouwbare vertegenwoordigers aanwezig zijn. Dat geldt ook voor Oekraïne en Servië. Zo weten zij 100% zeker dat alle goederen en donaties op de juiste plekken terechtkomen. En dat de hulpprojecten die zij starten gecontroleerd worden en succesvol zijn.

Praktische informatie

De inzamelactie wordt georganiseerd door Hoeve Ravenstein in samenwerking met Stichting Kinderen in Nood. De actie loopt gedurende de hele maand januari. Je kunt je spullen inleveren in de Boerderijwinkel en ontvangt daar, in ruil voor je donatie, een korting bon van 10%.
Hoeve Ravenstein is geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 8:30 uur en 17.00 uur. Op vrijdagen zijn wij iets langer geopend, tot 18:00 uur.
Hoeve Ravenstein is gelegen vlakbij Kasteel Groeneveld in Baarn, eenvoudig te bereiken vanuit Amersfoort, Hilversum, Amsterdam en Utrecht. Je bereikt onze hoeve per fiets, auto of openbaar vervoer. Parkeren kan bij Hoeve Ravenstein en de entree is gratis! Voor meer informatie zie Hoeveravenstein.nl of Kindereninnood.nl.

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • Zondag
  gesloten