fbpx
We zijn geopend. Wees welkom!

Trouwen

Hoeve Ravenstein: officiële trouwlocatie

Trouwen tussen de koeien en de kalfjes, op ons authentieke boerenerf waar de romantiek vanaf spat. Hoeve Ravenstein is een gewilde, officiële en bijzonder fotogenieke trouwlocatie, die garant staat voor de mooiste dag van jullie leven. Vrijwel alles is mogelijk om jullie een droom van een trouwdag te bezorgen.

Catering

Er zijn volop mogelijkheden voor een unieke lunch midden op het boerenerf of een feestelijk diner in de weilanden, volledig afgestemd op jullie wensen. Zeg ja en laat de bruidstaart maar komen!

Uitstekend bereikbaar

Hoeve Ravenstein op Landgoed Groeneveld in hartje Nederland is uitstekend aan te rijden over de A1 en de A27 en kent een ruime parkeerplaats. Ook met het openbaar vervoer is Hoeve Ravenstein goed bereikbaar, dus iedereen kan komen.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of kom langs. We leiden je graag rond en laten je onze officiële trouwlocatie zien, zowel binnen als buiten in de grote boerentuin.

Fotolocatie

Misschien zoeken jullie alleen een romantische locatie voor een serie trouwfoto’s. De landelijke omgeving van Hoeve Ravenstein, de hoeve zelf, de stallen en het boerenerf lenen zich daar uitstekend voor. Kosten: € 45,- voor gebruik van de locatie. Vraag boerin Esther wat er mogelijk is. Veel geluk!

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • 1zondag van de maand