Skip to main content
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Vergaderen

Meeting in het groen

Vergaderen op een eeuwenoude hoeve, met grandioos uitzicht over de uitgestrekte landerijen, het boerenerf en het omliggende groen van Landgoed Groeneveld. Als dat niet ontspannen vergaderen is! Dankzij de boerderijbeleving krijgt je zakelijke meeting ineens een heel ander karakter: een meeting in het groen, vergaderen in de moestuin, dat kan allemaal! En tussendoor de benen strekken op het erf, het landgoed of het bos.

Extra mogelijkheden

Bekijk onder activiteiten hoe je je vergadering kunt verluchtigen, bijvoorbeeld met een ontspannen potje klompengolf, een kookworkshop of een wildplukwandeling. Boerin Gerda of boer Jan nemen je bovendien graag mee in de historie van de hoeve, het boerenleven, of thematische onderwerpen als duurzaamheid tijdens een bezoek aan het erf.

Catering

Op aanvraag verzorgt Hoeve Ravenstein catering op maat in samenwerking met Grand Café Groeneveld. Van een eenvoudig lunchpakket tot een geheel verzorgde barbecue in het weiland.

Mogelijkheden en capaciteit

Hoeve Ravenstein beschikt over verschillende ruimten met een unieke uitstraling. Verras je klanten, je medewerkers of persrelaties en reserveer de Zichtstal, Hooitas of een stukje weiland.

Bekijk onze ruimtes.

Goed bereikbaar

Hoeve Ravenstein is dankzij de centrale ligging (A1 en A27) vanuit het hele land goed en snel bereikbaar. Bekijk ook de mogelijkheden voor openbaar vervoer.

Tarieven

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.