fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Vergaderen

Meeting in het groen

Vergaderen op een eeuwenoude hoeve, met grandioos uitzicht over de uitgestrekte landerijen, het boerenerf en het omliggende groen van Landgoed Groeneveld. Als dat niet ontspannen vergaderen is! Bij Hoeve Ravenstein vind je een keur aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, zoals aan vergaderingen, brainstormsessies of andere bijeenkomsten met een zakelijk karakter. Dankzij de boerderijbeleving krijgt je zakelijke meeting ineens een heel ander karakter: een meeting in het groen, vergaderen in de moestuin, dat kan allemaal! En tussendoor de benen strekken op het erf, het landgoed of het bos.

Extra mogelijkheden

Bekijk onder Activiteiten hoe je je vergadering kunt verluchtigen, bijvoorbeeld met een ontspannen potje klompengolf, een kookworkshop of een wildplukwandeling. Boerin Gerda of boer Jan nemen je bovendien graag mee in de historie van de hoeve, het boerenleven, of thematische onderwerpen als duurzaamheid tijdens een bezoek aan het erf.

Catering

Op aanvraag verzorgt Hoeve Ravenstein catering op maat, van een eenvoudig lunchpakket of een biologische maaltijd door onze chef-kok met verse groenten direct van het erf, tot live cooking, zoals een geheel verzorgde barbecue, een diner in het weiland of een (h)eerlijke lunch in de moestuin.

Mogelijkheden en capaciteit

Hoeve Ravenstein beschikt over verschillende ruimten met een unieke uitstraling. Verras je klanten, je medewerkers of persrelaties en reserveer de Zichtstal, Boerderijlokaal of Hooitas.

De Zichtstal

De Zichtstal is de ruimte boven de koeienstal, via een trap te bereiken.

Capaciteit: max. 30 personen (vergaderen), max. 70 personen (receptie).

Het Boerderijlokaal

Het Boerderijlokaal zit in de voormalige varkensstal van Hoeve Ravenstein. Hier vandaan heb je een uniek uitzicht over de landerijen en het boerenerf van de Hoeve. Het Boerderijlokaal beschikt tevens over een aangrenzend terras en tuin.

Capaciteit: max. 60 personen (diner), max. 90 personen (receptie). Het Boerderijlokaal kan in combinatie met de Hooitas gebruikt worden voor grotere groepen.

De Hooitas

De Hooitas ligt tegenover het Boerderijlokaal. Deze ruimte kan ook gebruikt worden in combinatie met het Boerderijlokaal. De Hooitas is in de winter te gebruiken als afgesloten ruimte en in de zomer heeft de Hooitas een open karakter.

Capaciteit: max. 50 personen (diner), max. 70 personen (receptie).

Goed bereikbaar

Hoeve Ravenstein is dankzij de centrale ligging (A1 en A27) vanuit het hele land goed en snel bereikbaar. Bekijk ook de mogelijkheden voor openbaar vervoer.

Tarieven

Neem contact op met boerin Saskia voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat.

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • 1zondag van de maand