fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

workshop gezonde levensstijl

Heb jij ook weer iets te veel genoten en iets te weinig aan jezelf gedacht tijdens de feestdagen? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen. In samenwerking met voedingscoach Karin van Pindakaat helpt Hoeve Ravenstein je graag op weg. En nee we gaan niet diëten.

Geen dieet maar levensstijl

Het beste dieet is namelijk geen dieet maar een levensstijl. Bij het woord dieet denken we veel aan de dingen die je niet mag eten en juist daar ben je vaak meer mee bezig en dat is niet wat we willen. Wij kijken wij naar een levensstijl waarin alles kan en er geen restricties zijn met betrekking tot de voedingsmiddelen die je neemt.

Wij helpen je op weg

Je krijgt gedurende twee cursussen duidelijke richtlijnen met betrekking tot de macro’s (koolhydraten, vetten en eiwitten) en de micro’s (vitamines en mineralen) en wij leren je hoe je ze kunt toepassen om uiteindelijk zelfstandig mee verder te gaan. We nemen je mee in de wereld van feiten en fabels over voeding, delen recepten en laten je proeven. De cursussen worden gegeven door Karin, voedingscoach en eigenaresse van Pindakaat.

De workshops

Wanneer: 19 januari van 9.30 tot 11.00 uur 
Onderwerp: mindset, levensstijl, de macro’s van voeding en fabels.
kosten: €29,50

Wanneer: 26 januari van 9.30 tot 11.00 uur
Onderwerp: Herhaling macro’s en verdieping micro’s, effecten van stress en bewegen.
kosten: €29,50

Beide cursussen voor € 55,- per deelnemer.

Na afloop ontvang je een kortingsbon van 20% voor de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein om hier je ingrediënten te halen. Je hebt nu alle handvaten die je nodig hebt voor een goede start, maar diegene die nog een extra handje kunnen gebruiken, kunnen een maand abonnement afsluiten bij bij Pindakaat. De eerste twee maanden krijg je 15% korting.

Inschrijven kan tot twee dagen van te voren, maar vol is vol. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de onderstaande link.

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • Zondag
  gesloten