fbpx
We zijn geopend. Wees welkom!

Assortiment

Groot assortiment glutenvrij, streek- en duurzame producten

De Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein staat bekend om zijn verrassend grote assortiment van duurzame, glutenvrije en streekgebonden producten. Zo’n uitgebreid assortiment kom je in een gewone supermarkt niet zo snel tegen. Boerin Saskia van de Boerderijwinkel vertelt je graag welke producten er allemaal verkrijgbaar zijn, maar hieronder vind je alvast de merken die wij voeren. Inderdaad, een hele waslijst. Met dank aan boerin Gerda, boerin Saskia en boer Arnold!

Tientallen merken glutenvrij, suikervrij, lactosevrij

Coeliakie of een andere darmaandoening? Heb je last van een allergie, ben je diabetes patiënt of vind je het gewoon belangrijk om te weten wat je eet? Bij de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein kom je volledig aan je trekken. Zeker weten dat ook jij lekker kunt eten? Oh ja, ontdek ook het gemak van onze glutenvrije webshop.

Niet gezocht wat je vond? De boerin is al bezig…

Zoek je een bepaald merk en staat het niet bij ons in de schappen, laat het ons gerust even weten. De boerin gaat zo snel mogelijk voor je op zoek. Kwestie van service, toch Gerda? ‘Natuurlijk’, zegt boerin Gerda. ‘Wij hebben een reputatie hoog te houden op het gebied van allergenenvrije producten. Precies waarom zoveel klanten uit de regio Gooi- en Eemland ons weten te vinden. En wij hen, want we bezorgen ook aan huis.’

Eerst meer weten? Wij helpen je graag!

Wil je eerst meer weten over ons assortiment glutenvrije, lactosevrij en suikervrije producten voor je naar de winkel komt, dan is een belletje voldoende via (035) 66 683 84. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@hoeveravenstein.nl.

Blijf op de hoogte

Als extra service stuurt Hoeve Ravenstein eens per maand korte info over de glutenvrije evenementen en nieuwe producten die vrij van gluten, suiker, lactose en/of noten zijn. Zo blijft er altijd wat nieuws te ontdekken op je bord!

Bekijk onze glutenvrije merken

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • ZONDAG
  GESLOTEN