Skip to main content
We zijn geopend in Baarn | online shop 24/7 geopend

Assortiment

Groot assortiment duurzame, glutenvrije en streekproducten

De Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein staat bekend om zijn verrassend grote assortiment van duurzame, glutenvrije en streekgebonden producten. Zo’n uitgebreid assortiment kom je in een gewone supermarkt niet zo snel tegen. Boerin Saskia van de Boerderijwinkel vertelt je graag welke producten er allemaal verkrijgbaar zijn, maar hieronder vind je alvast de merken die wij voeren. Inderdaad, een hele waslijst.

Tientallen merken glutenvrij, suikervrij, lactosevrij

Coeliakie of een andere darmaandoening? Heb je last van een allergie, ben je diabetes patiënt of vind je het gewoon belangrijk om te weten wat je eet? Bij de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein kom je volledig aan je trekken. Zeker weten dat ook jij lekker kunt eten? Oh ja, ontdek ook het gemak van onze glutenvrije webshop.

Niet gevonden wat je zocht? De boerin is al onderweg…

Zoek je een bepaald merk en staat het niet bij ons in de schappen, laat het ons gerust even weten. De boerin gaat zo snel mogelijk voor je op zoek. Kwestie van service, toch Gerda? ‘Natuurlijk’, zegt boerin Gerda. ‘Wij hebben een reputatie hoog te houden op het gebied van allergenenvrije producten. Precies waarom zoveel klanten uit de regio Gooi- en Eemland ons weten te vinden.

Eerst meer weten? Wij helpen je graag!

Wil je eerst meer weten over ons assortiment glutenvrije, lactosevrij en suikervrije producten voor je naar de winkel komt, dan is een belletje voldoende via (035) 66 683 84. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@hoeveravenstein.nl.

Blijf op de hoogte

Eens per maand korte info over de glutenvrije evenementen en nieuwe producten die vrij van gluten, suiker, lactose en/ of noten zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek elke keer iets nieuws op je bord!

Boerderijwinkel