Skip to main content
De Boerderijwinkel is gesloten | online shop 24/7 geopend

Vlees van de Hoeve

Rundvlees van Hoeve Ravenstein: duurzaam, puur en eerlijk

De Tupkers hebben één rotsvast motto: als boerenbedrijf zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Dat is niet iets van de laatste tijd, de Tupkers doen het zo al jaren. Gewoon, uit overtuiging dat dat het beste is voor mens en dier. Het rundvlees van het luxe ras Belgisch Witblauw is afkomstig uit eigen veehouderij. De runderen van Hoeve Ravenstein in Baarn worden diervriendelijk en met respect verzorgd. Vanaf het vroege voorjaar grazen ze vrij in de wei, ’s winters liggen ze prinsheerlijk op een bedje van stro in warme, goed verlichte en ruime, hygiënische stallen. Kalfjes blijven gewoon bij de moeder voor warmte en echte moederliefde. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld. Kom gerust een kijkje nemen in de stallen of de weilanden rond de hoeve. Je bent van harte welkom!

Vlees kopen bij de boer

Ruim 40 jaar geleden is de boerenfamilie Tupker begonnen met het houden van Belgisch Witblauwe runderen. Het rundvlees wordt streng gecontroleerd en uiterst hygiënisch verwerkt. De boerenfamilie Tupker staat niet voor niets bekend om haar duurzame en (h)eerlijke rundvlees. Boer Jan: ‘Wij boeren al decennialang op een natuur- en diervriendelijke manier, met oog voor de toekomst en maximaal dierenwelzijn. Helemaal in deze tijd, waarin er ook negatieve aandacht is voor het eten van vlees, is deze authentieke en vertrouwde manier van boeren zeer waardevol. Zo zorgen wij voor lekker rundvlees met een eerlijke en transparante herkomst: 100% betrouwbaar en 100% vrij van hormonen, antibiotica of andere medicijnen, en uiteraard zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.’

Het rundvlees van Hoeve Ravenstein wordt zowel dagvers als diepgevroren aangeboden in de Boerderijwinkel en via de webshop.

Van een pondje gehakt….

Naast rundvlees biedt Hoeve Ravenstein ook ander vlees aan, variërend van kip van Polderhoen met een ouderwets fijne smaak tot boterzacht ambachtelijk Livar varkensvlees. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Hoeve Ravenstein heeft het. De boerin kent de beste adresjes voor vlees door het hele land. Ook voor bijvoorbeeld schapenvlees en smaakvolle vleeswaren.

….tot een gemengd vleespakket

Daarnaast heeft Hoeve Ravenstein allerlei vleespakketten, zoals een kleintje vleesmix ‘gemak’ met o.a. rundergehakt, hamburgers, speklap en kippendijlapjes. Zo heb je altijd lekker vlees van bekende herkomst in huis. 

Ons vlees en topkoks

Psst, zelfs koks van de betere restaurants bestellen bij boerin Saskia. Niet doorvertellen hoor! Ons beste advies: informeer bij onze Boerderijwinkel naar de mogelijkheden voor alle soorten vlees. Eet smakelijk!

Boerderijwinkel

HET RUNDVLEES VAN HOEVE RAVENSTEIN IS:

  • een streekproduct van bekende herkomst

  • rijk van smaak

  • 100% betrouwbaar en streng gecontroleerd

  • gezond en zit boordevol bouwstoffen en mineralen

  • niet duurder dan bij de slager

  • vrij van hormonen, medicijnen, kleur- en/of smaakstoffen