fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Boerderijcafe

Kom genieten!

Tussen de koetjes en de kalfjes, de bomen en de bloemen, de vossen en de vogels plof je lekker neer in ons Boerderijcafé. Wist je dat hier vroeger de varkens ongegeneerd lagen te snurken? Ha, en kijk nu eens! In de zomer is het heerlijk toeven op het Boerderijterras op ons erf. Wordt het frisjes en kil, dan biedt ons knusse Boerderijcafé warmte en gezelligheid.

Na je fietstocht, wandeling of de boodschappen

Je bent van harte welkom, bijvoorbeeld na je wandeling over Landgoed Groeneveld, je bezoek aan Paleis Soestdijk of woonwarenhuis Nijhof, fietstocht door de regio of na het boodschappen doen in onze Boerderijwinkel. Kom genieten van onze (h)eerlijke dranken, dagvers gebak en andere lekkernijen. Blijf zolang je wilt en ontspan!

Voor de kids

In het Boerderijcafé hebben kinderen volop keuze uit diverse gezonde lekkernijen. Ook voor kinderen is er van alles te beleven op het erf. Ja, natuurlijk mag je bij de koeien kijken. Graag zelfs! En daarna lekker een boerderij-ijsje eten. Wat een heerlijke dag!

Speciale arrangementen

Ons Boerderijcafé kent ruime openingstijden. Kom je met een groep? Neem gerust contact op met de Boerin. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden en verrassende (zakelijke) arrangementen in onze Hooitas, Zichtstal of een van de andere landelijke ruimten. Wat dacht je van een high tea op het erf of een diner in de moestuin?

High tea

Wilt u een high tea bij Hoeve Ravenstein reserveren? Bekijk onze mogelijkheden.

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • Zondag
  gesloten