Skip to main content
De Boerderijwinkel is gesloten | online shop 24/7 geopend

Boerderijcafé

Kom genieten!

Tussen de koetjes en de kalfjes, de bomen en de bloemen, de vossen en de vogels plof je lekker neer in ons Boerderijcafé. Wist je dat hier vroeger de varkens ongegeneerd lagen te snurken? Ha, en kijk nu eens! In de zomer is het heerlijk toeven op het Boerderijterras op ons erf. Wordt het frisjes en kil, dan biedt ons knusse Boerderijcafé warmte en gezelligheid.

Onder de wol

Kruip gezellig onder een dekentje in ons café. Zie je ze al liggen? Zo heerlijk zacht en warm. En om het af te maken serveren we weer lekker warme chocolademelk met slagroom. Mmhhh!
Hiermee help je ons meteen de kosten laag te houden. We hebben onze verwarming namelijk een ‘tikkeltje’ zachter gezet. Bedankt voor jullie begrip.

Na je fietstocht, wandeling of de boodschappen

Je bent van harte welkom, bijvoorbeeld na je wandeling over Landgoed Groeneveld, je bezoek aan Paleis Soestdijk of woonwarenhuis Nijhof, fietstocht door de regio of na het boodschappen doen in onze Boerderijwinkel. Kom genieten van onze (h)eerlijke dranken, dagvers gebak en andere lekkernijen. Blijf zolang je wilt en ontspan!

Voor de kids

In het Boerderijcafé hebben kinderen volop keuze uit diverse gezonde lekkernijen. Ook voor kinderen is er van alles te beleven op het erf. Ja, natuurlijk mag je bij de koeien kijken. Graag zelfs! En daarna lekker een boerderij-ijsje eten. Wat een heerlijke dag!

Speciale arrangementen

Ons Boerderijcafé kent ruime openingstijden. Kom je met een groep? Neem gerust contact op met de Boerin. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden en verrassende (zakelijke) arrangementen in onze Boerderijcafé, Zichtstal of Boerderijlokaal. Wat dacht je van een high tea, lunch op het erf of een diner in de moestuin?

High tea

Wilt u een high tea bij Hoeve Ravenstein reserveren? Bekijk onze mogelijkheden.