fbpx
We zijn geopend. Wees welkom!

BOEREN ZONDAGMARKT

NIEUWS 2-10-2020

In verband met het coronavirus zijn de zondagmarkten van juni t/m november afgelast. De eerstvolgende zondagmarkt zal plaatsvinden op 20 december. Deze markt zal in kerstsfeer zijn.

 

KOM EN BELEEF ONS BOERENERF!

Van juni tot en met november is Hoeve Ravenstein op landgoed Groeneveld in Baarn extra vaak open en ben je iedere eerste zondag van de maand welkom op onze boerenmarkt! Er valt voor jong en oud veel te zien, te proeven en te beleven.

 

BOERENMARKT

Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de biologische markt vind je diverse marktkramen met biologische -, glutenvrije producten en streekproducten. Denk aan biologisch vlees, kazen en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven. 

KOFFIEDRINKEN OF LUNCHEN

Het Boerderijcafé en het Boerderijterras zijn eveneens open. Hier geniet je van dagvers gebak, biologische lunchgerechten, boerenschepijs en meer. Alles wordt vers bereid met de biologische producten en de streekproducten uit de moestuin en de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein. Heb je een voedselallergie? Er is veel dagvers lekkers verkrijgbaar, vrij van gluten, lactose, koemelk, geraffineerde suiker, noten, etc.

BIOLOGISCH WINKELEN

Natuurlijk is onze Boerderijwinkel (of liever gezegd: biologische supermarkt) ook open! Hier kun je in alle rust je dagelijkse boodschappen doen. Ook kun je hier terecht voor gezonde recepten, advies of vragen over gezonde voeding. Volg je een speciaal dieet of heb je een voedselallergie? In de Boerderijwinkel vind je meer dan 1.500 allergenenvrije producten, zoals gluten-, lactose-, melk-, suiker- en pindavrije producten. Je vindt de Boerderijwinkel in de voormalige koeienstal van Hoeve Ravenstein.

SUPERLEUKE KINDERACTIVITEITEN

Op ons boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. In de Hooitas kunnen kinderen tegen een kleine betaling de Boerderij speurtocht doen en een echt boerenhulpje worden. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groente, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. Wedden dat het leuk wordt?

PRAKTISCHE INFORMATIE

De boerenmarkt vindt plaats iedere eerste zondag van de maand vanaf 10.00 tot 17.00 uur en is een uitje voor zowel kinderen als volwassenen. Hoeve Ravenstein is gelegen vlakbij Kasteel Groeneveld in Baarn, eenvoudig te bereiken vanuit Amersfoort, Hilversum, Amsterdam en Utrecht.
Je bereikt onze hoeve per fiets, auto of openbaar vervoer. Parkeren en entree zijn gratis. Tip: combineer je bezoek met een heerlijke wandeling over Landgoed Groeneveld, een bezoek aan Nijhof of Paleis Soestdijk!

We zien je op het erf. Tot snel!

Groetjes van de boerin

PS: Voor alle andere evenementen op Hoeve Ravenstein bekijk onze agenda.

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • ZONDAG
  GESLOTEN