Skip to main content
De Boerderijwinkel is gesloten | online shop 24/7 geopend

BOERENMARKT

Eerstvolgende boerenmarkt: zondag 2 juni

KOM EN BELEEF ONS BOERENERF!

Van mei tot en met oktober is Hoeve Ravenstein op landgoed Groeneveld in Baarn extra vaak open en ben je iedere eerste zondag van de maand welkom op onze boerenmarkt! Er valt voor jong en oud veel te zien en te beleven.
Kom je gezellig langs?

BOERENMARKT

Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije- en streekproducten. Denk aan vlees, kazen en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en kan persoonlijk advies vragen over de producten.

KOPJE KOFFIE MET GEBAK

Het Boerderijcafé en het Boerderijterras zijn eveneens open. Hier geniet je van dagvers gebak, zelf gebakken koeken, boerenschepijs en meer. Alles wordt vers bereid met de duurzame producten en de streekproducten uit de moestuin en de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein. Heb je een voedselallergie? Geen probleem, er is veel dagvers lekkers verkrijgbaar vrij van gluten, lactose, koemelk, geraffineerde suiker, noten, etc.

DUURZAAM WINKELEN

Natuurlijk is onze Boerderijwinkel (of liever gezegd: duurzame supermarkt) ook open! Hier kun je in alle rust je dagelijkse boodschappen doen. Ook kun je hier terecht voor gezonde recepten, advies of vragen over gezonde voeding. Volg je een speciaal dieet of heb je een voedselallergie? In de Boerderijwinkel vind je meer dan 1.500 allergenenvrije producten, zoals gluten-, lactose-, melk-, suiker- en pindavrije producten. Je vindt de Boerderijwinkel in de voormalige koeienstal van Hoeve Ravenstein.

KORTING OP GLUTENVRIJE PRODUCTEN

Speciaal tijdens onze boeren zondagmarkten ontvang je in onze Boerderijwinkel 10% korting op diverse glutenvrije merken.

SUPERLEUKE KINDERACTIVITEITEN

Op ons boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. Tegen een kleine betaling kunnen kinderen een speurtocht doen en op het erf worden geschminkt. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groente, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. Wedden dat het leuk wordt?

PRAKTISCHE INFORMATIE

De boerenmarkten vinden plaats op de eerste zondag van de maand (mei t/m oktober) van 10.00 tot 17.00 uur en is een uitje voor zowel kinderen als volwassenen. Zelfde tijden gelden voor onze de Kerst- en Paasmarkt.


Hoeve Ravenstein is gelegen vlakbij Kasteel Groeneveld in Baarn, eenvoudig te bereiken vanuit Amersfoort, Hilversum, Amsterdam en Utrecht. Je bereikt onze hoeve per fiets, auto of openbaar vervoer. Parkeren en entree zijn gratis. Tip: combineer je bezoek met een heerlijke wandeling over Landgoed Groeneveld, een bezoek aan Nijhof of Paleis Soestdijk!

We zien je op het erf. Tot snel!

Groetjes van de boerin

PS: Voor alle andere evenementen op Hoeve Ravenstein bekijk onze agenda.