fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Hoeve Ravenstein viert feest

Hiep hiep hoera, 11 jaar!

Ons 10-jarige bestaan ging stilletjes voorbij. Nu we in betere tijden verkeren zonder lockdowns blazen wij 11 kaarsjes uit, maar dit doen we niet alleen. We trappen af met ons jaarlijkse Lathyrus Festival, gevolgd door een Boeren zondagsmarkt maar daar stopt het niet! De hele maand juli vieren we feest op Hoeve Ravenstein. Er zijn boerenkinderspelen en bijzonder hoge kortingen met een knipoog naar onze leeftijd.

Lathyrus Festival

Ons 11 jarig bestaan wordt geopend met het Lathyrus Festival. Vanaf donderdag 30 juni t/m zondag 3 juli kan jong en oud genieten van Nederlands mooiste bloem! Op het erf is een bijzondere tentoonstelling te vinden. De tentoonstelling wordt op donderdag 11.00 uur door Burgemeester Roëll officieel geopend. Hier worden dé bloemen van Henk Regterschot gepresenteerd. Er zijn prachtige boeketten, vazen en bloemstukken opgemaakt en de geur, die is werkelijk heer-lijk! Naast het bezichtigen van de expositie kunnen bezoekers in de moes- en pluktuin van Hoeve Ravenstein de vele varianten van de lathyrussen en andere bloemen bewonderen.  Enkele soorten bloemen staan al ver genoeg in bloei om door de bezoekers geplukt te worden.

Boeren zondagsmarkt

Op zondag 3 juli wordt naast het Lathyrus Festival ook een Boerenmarkt georganiseerd. Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije- en streekproducten. Denk aan vlees, kazen en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven. 

Feestelijke acties

BOERDERIJWINKEL

Onze geliefde hamburgers, groente, fruit, kaas en meer voor een uitzonderlijk lage prijs. Ter ere van onze verjaardag hebben we verschillende feestelijke aanbiedingen met een knipoog naar onze leeftijd. Neem bijvoorbeeld ons 6KG vers vleespakket voor € 111,- euro of een tasje met 11 producten voor € 11,-.

BOERDERIJCAFÉ

De gehele maand juli kan je genieten van een heerlijke proeverij in het Boerderijcafé voor maar €11,-! Diverse koeken, petitfours en een thee of koffie naar keuze (bijvoorbeeld een muntthee of latte macchiato). De proeverij is dagelijks vers af te halen in het café. Reserveren is alleen nodig voor grote groepen.

Ansichtkaarten

Ter ere van ons 11 jarige bestaan verkopen wij voor het eerst onze eigen gezellige ansichtkaarten! Tot en met eind juli zijn ze verkrijgbaar in onze Boerderijwinkel en ons Boerderijcafé.
€1,25 per kaart
€5,- per setje van 5 kaarten (alle 5 verschillende ontwerpen)

Boeren kinderspelen

De hele maand juli kunnen kinderen boeren spellen doen op Hoeve Ravenstein. Ben jij een echte boer(in)? Speel mee en haal jouw spelkaart op in het Boerderijcafé. Op ons erf staan verschillende spellen, gemaakt door onze boer. Denk bijvoorbeeld aan: klomp gooien, sjoelen, levensgroot jenga, koeienmemory en meer! Leef je uit en speel ze allemaal. Heb jij alle spellen voltooid? Dan krijg je van ons een prachtige medaille voor je inzet! 
Deelname kost € 4,- inclusief biologisch sapje.

Praktische informatie

De openingstijden van het Lathyrus Festival:  donderdag 30 juni vanaf 11:00 tot en met 17:00 uur, vrijdag 1 juli vanaf 8.30 tot 18.00 uur, zaterdag 2 juli vanaf 08:30 tot 17:00 uur en zondag 3 juli vanaf 10:00 tot 17:00 uur. De openingstijden van de boeren zondagsmarkt zijn: zondag 3 juli vanaf 10:00 tot 17:00 uur. Gedurende de rest van de maand zijn onze reguliere openingstijden van toepassing.
Parkeren kan bij Hoeve Ravenstein en de entree is gratis!

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • Zondag
  markt op de 1e zondag v.d. maand (mei t/m okt)