Skip to main content
We zijn geopend in Baarn | online shop 24/7 geopend

Bestel een smakelijk Kerst cadeau pakket

Heerlijk om te krijgen of te geven aan een ander. We hebben een aantal gevarieerde pakketten in onze webshop staan die je bij ons kunt bestellen. 
Zo is jouw feestmaand compleet. Wil je zelf wat bakken? Kijk dan ook zeker even bij ons aanbod. Er zit van alles bij. Als je hier klikt kom je er direct.

Vers vlees voor de feestdagen

Pak deze kerst uit met (h)eerlijk vlees, wild of gevogelte uit de streek. Het rundvlees is van onze eigen Ravenstein koeien.
Vers vlees bestellen voor de kerst is helaas niet meer mogelijk. In de vriezer in de Boerderijwinkel is nog wel genoeg aanbod. Kom gezellig langs.

Kerstrecept inspiratie nodig?

We hebben een aantal heerlijke recepten voor je voor de feestdagen. Voor als je even niet weet wat je gaat maken of wat inspiratie nodig hebt.  Klik hier en je komt bij onze receptenpagina. 

Rendier Speurtocht

6 december t/m 24 december

Ga jij mee op speurtocht naar alle rendieren bij ons op het boerenerf? Wij zijn benieuwd of je ze allemaal vindt. De Kerstman is naar ze op zoek…waar oh waar zijn ze nou gebleven? Jij kan de Kerstman helpen. Voor elk gevonden rendier krijg je een letter en dit vormt een woord. Raad je het woord dan wacht er een warme chocolademelk met slagroom in ons Boerderijcafé.

Haal de speurtocht op in ons Boerderijcafé. Deelname is € 3,50 inclusief speurtocht en warme chocolademelk met slagroom.

Wensboom

6 december t/m 4 januari 

Hang jouw wens op in onze metershoge wensboom op het erf. Het kan tijdens het hele winterparadijs tot en met 6 januari!
De familie Tupker leest alle wensen door en zal in januari twee winnaars bekend maken. Van deze winnaars wordt de wens door de familie Tupker in vervulling gebracht.

Levende Kerststal

6 december t/m 4 januari 

Dit jaar is onze Boerderijstal weer omgetoverd tot een  sfeervolle levende kerststal! De figuren uit het kerstverhaal zijn te bewonderen tussen de kippen, geiten, konijnen en ezel in deze stal. Kom jij kijken?

Kerststal met ezel