fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Kinderfeestje

Kinderpartijtje in Baarn op jouw manier

Kinderfeestje organiseren op steenworp afstand van Amersfoort en Soest? Het allerleukste verjaardagsfeestje van je jarige zoon of dochter vier je bij Hoeve Ravenstein in Baarn!

kinderfeestje met speurtocht

Je viert het kinderfeestje met de Boerderij speurroute (voor kinderen van 2 t/m 10 jaar), aangevuld met je eigen spelletjes en activiteiten. De faciliteiten van Hoeve Ravenstein bieden alle ingrediënten voor een onvergetelijk kinderpartijtje. Vanuit Amerfoort, Soest of Hilversum ben je hier binnen mum van tijd!

Ben je met kinderen rond of ouder dan 10 jaar? Dan kun je de speurtocht ook vervangen door klompengolf. Met zijn allen het erf ontdekken, dwars door de landerijen struinen en onderweg de koeien tegenkomen! En dat alles met een spannend wedstrijdelement. Leuker kan het niet worden!

Tip: maak een te gekke groepsfoto op het boerenerf van Hoeve Ravenstein. Leuk voor later!

KINDERFEESTJE met educatief medewerker

We organiseren in samenwerking met Hiscue Educatie kinderfeestjes voor jou en je jarige. Zo heb je er geen omkijken naar. Het georganiseerde kinderfeestje vindt plaats onder leiding van een educatief medewerker van Hoeve Ravenstein.

Gedurende twee uur is er ruimte voor een leuk en educatief programma. We verzorgen een rondleiding langs verschillende plekken op de boerderij waar je anders nooit zou komen, zoals de kraamkamer waar de kalfjes worden geboren, de silo’s en de loods. Op aanvraag organiseren we tevens een educatieve speurtocht.

Kosten

€ 85,- voor 2 uur, groep van max. 15 kinderen + € 5,95 p.p. (keuze: taart met diksap of snoepzakje voor thuis).

Goed om te weten

Kinderfeestjes met educatief medewerker zijn mogelijk op dinsdag, woensdagmiddag, op zaterdag en in de schoolvakanties (tijden in overleg).

Huisregels

Ter bescherming van onze dieren en om de rust van onze bezoekers te waarborgen, vragen we je vriendelijk om de huisregels van Hoeve Ravenstein na te leven.

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • ZONDAG
  ELKE 1E ZONDAG VAN DE MAAND (MEI T/M OKTOBER)