fbpx
We zijn gesloten. Bekijk onze openingstijden onderaan op deze pagina. Tot binnenkort.

Kinderfeestje

Kinderpartijtje in Baarn op jouw manier

Kinderfeestje organiseren op steenworp afstand van Amersfoort en Soest? Het allerleukste verjaardagsfeestje van je jarige zoon of dochter vier je bij Hoeve Ravenstein in Baarn!

Dat kan op twee manieren:

 1. Je viert het kinderfeestje met de Boerderij speurroute, aangevuld met je eigen spelletjes en activiteiten. De faciliteiten van Hoeve Ravenstein bieden alle ingrediënten voor een onvergetelijk kinderpartijtje. En vanuit Amerfoort, Soest of Hilversum ben je hier binnen mum van tijd!
 2. Je laat de organisatie lekker aan Hoeve Ravenstein over. Makkelijk voor jou, superleuk voor de kids! Lees hieronder hoe dat werkt.

Kinderfeestje door Hoeve Ravenstein georganiseerd

Een kinderfeestje zonder zorgen, in de buurt van Amersfoort, Hilversum of Soest. Dat kan bij Hoeve Ravenstein in Baarn. We organiseren in samenwerking met Hiscue Educatie kinderfeestjes voor jou en je jarige. Zo heb je er geen omkijken naar. Het georganiseerde kinderfeestje vindt plaats onder leiding van een educatief medewerker van Hoeve Ravenstein.

Wat gaan we doen

Gedurende twee uur is er ruimte voor een leuk en educatief programma. We verzorgen een rondleiding langs verschillende plekken op de boerderij waar je anders nooit zou komen, zoals de kraamkamer waar de kalfjes worden geboren, de silo’s en de loods. Op aanvraag organiseren we tevens een educatieve speurtocht.

Tip: maak een te gekke groepsfoto op het boerenerf van Hoeve Ravenstein. Leuk voor later!

Kosten

€ 75,- voor 2 uur, groep van max. 15 kinderen + € 5,95 p.p. (keuze: taart met diksap of snoepzakje voor thuis).

Goed om te weten

Door Hoeve Ravenstein georganiseerde kinderfeestjes in Baarn zijn mogelijk op dinsdag, woensdagmiddag, op zaterdag en in de schoolvakanties (tijden in overleg).

Reserveren? Graag!

Neem contact op met boerin Esther, zij vertelt graag wat er allemaal mogelijk is. Doen!

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • 1zondag van de maand