fbpx
We zijn geopend. Wees welkom!

Feestlocatie

Beste lezer,

In verband met het coronavirus verhuren wij geen zalen.

Perfecte feestlocatie regio Amersfoort, Hilversum en Soest

Zoek je een feestlocatie of feestzaal, bijvoorbeeld voor je verjaardag, familiereünie of jubileum in de buurt van Amersfoort, Hilversum en Soest? Vier je feest in één van de ruimtes van Hoeve Ravenstein in Baarn, zoals in de Hooitas of het Boerderijcafé. Onze Hoeve is de perfecte locatie voor een feest in regio Gooi- en Eemland. Ennuh, thuis geen afwas, best wel eens fijn!

Feestzaal in Baarn

Als je iets te vieren hebt, maar thuis niet de ruimte voor een groot gezelschap, dan biedt de feestlocatie van Hoeve Ravenstein in Baarn (vlakbij Amersfoort en Hilversum) ruime keuze.

Mogelijkheden voor de feestlocatie (vlakbij Amersfoort)

Voor het vieren van een feestje ben je bij Hoeve Ravenstein dus aan het juiste adres. Wat hebben wij te bieden?

Je kunt een (koffie)tafel voor jouw feest reserveren in ons Boerderijcafé. Afrekenen na afloop, bekijk de menukaart.

Kom je met een grote groep, dan kun je één van onze ruimtes reserveren. Deze kun je een half uur voor aanvang zelf versieren. Hoeve Ravenstein zorgt ervoor dat de ruimte netjes is – voor en na je feestje. We zorgen tevens voor koffie en thee in kannen, vruchtensappen e.d. Geschikt voor groepen tussen 10 en 100 personen. Kosten op aanvraag.

Mocht je tijdens je verjaardag, reünie of jubileum gebruik willen maken van medewerkers van Hoeve Ravenstein, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden voor deze feestlocatie in Baarn.

Tip: Bekijk ook eens één van onze gezellige groepsactiviteiten, zoals Boerengolf, Levensgrote Koeien Memory of Speurtocht. Succes verzekerd!

Openingstijden

 • Dinsdag
  8.30 - 17 uur
 • Woensdag
  8.30 - 17 uur
 • Donderdag
  8.30 - 17 uur
 • Vrijdag
  8.30 - 18 uur
 • Zaterdag
  8.30 - 17 uur
 • ZONDAG
  GESLOTEN