Skip to main content
De Boerderijwinkel is gesloten | online shop 24/7 geopend

Bekijk onze Vleespakketten

Rundvlees van eigen runderen

Bij Hoeve Ravenstein geloven wij in de kracht van streekproducten met een transparante herkomst. Dit is een van de redenen waarom zowel onze rundveehouderij als onze moestuin het gehele jaar open is voor publiek. De Belgisch Witblauwe runderen van Hoeve Ravenstein worden diervriendelijk en met respect verzorgd. Vanaf het voorjaar grazen ze vrij in de wei, ’s winters liggen ze prinsheerlijk op een bedje van stro in warme, goed verlichte, ruime en hygiënische stallen. Kalfjes blijven gewoon bij de moeder voor warmte en echte moederliefde. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.
Het feit dat de dieren van geboorte tot de slacht bij ons op de hoeve verblijven geeft ons volledig inzicht over hun welzijn. Dit garandeert naast goede leefomstandigheden voor de dieren ook een hoogwaardige kwaliteit van het vlees.

Duurzaam, Puur en (H)eerlijk

De koeien hebben hier een goed leven waarin ze zo lang mogelijk buiten staan en het hele jaar door natuurlijke voeding krijgen dat afkomstig is van eigen land. Het vlees zit daarom boordevol bouwstoffen en mineralen en is vrij van hormonen, medicijnen en kleur / smaakstoffen. Dus geen onnodige toevoegingen maar gewoon puur rundvlees. En dat proef je!

Eerlijke prijs

Wij streven ernaar ons rundvlees toegankelijk te maken voor het brede publiek zodat iedereen kan genieten van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Daarom betaalt u bij ons niet meer als bij de slager.

Waar te koop

Het vlees is zowel in de winkel als via de webshop te verkrijgen.

Meer weten?